Astrologie Consult

Wat is Evolutionaire Astrologie?

De Evolutionaire Astrologie gebaseerd op het werk van de Amerikaan Jeffrey Green biedt inzicht in de thema’s waar je ziel mee bezig is geweest in levens die aan dit leven vooraf zijn gegaan.

Wanneer je zicht krijgt op die thema’s begrijp je veel beter waarom de dingen gaan zoals ze gaan in je leven. Je begint zekere patronen te herkennen en aan te voelen waar je ziel naar op weg is. Want in dit leven blijft je ziel doorwerken aan diezelfde thema’s. Zonder dit verruimd perspectief is het alsof je een boek begint te lezen in het midden. Je zult het verhaal niet snappen en het eind waarschijnlijk zeer onbevredigend vinden.

Je zult gemerkt hebben dat bepaalde patronen zich herhalen in je leven. Misschien loop je steeds weer op hetzelfde vast in je relaties, blijf je ontevreden in je werk wat je ook doet, of heb je het gevoel dat je niet kunt uitdrukken wat je werkelijk beweegt. Als je het gevoel hebt dat het verleden zich herhaalt dan is dat omdat je ziel van je vraagt dat je aan bepaalde thema’s blijft werken. Dit is evolutie van de ziel.

Tijdens het consult, dat normaal gesproken tussen een en anderhalf uur duurt, zul je niet één astrologische term uit mijn mond horen.

Omdat ik de thema’s herken in je horoscoop gaat het gesprek niet over planeten, huizen, ascendanten en andere ‘ astrobabble ’ maar over je diepste drijfveren, motivaties, mogelijkheden en beperkingen, twijfels, overtuigingen, d.w.z. de dingen die tezamen jouw leven vormen.

Samen verkennen we deze thema’s zowel op zielsniveau als op het niveau van je persoonlijkheid. En dan opent zich het drieluik en zie je de ‘big picture’.

Door het heden en het verleden te begrijpen zie je ineens wat er voor je ligt en hoe je die weg af kunt leggen zonder jezelf nog langer in de weg te staan.

Dit is de therapeutische waarde van Evolutionaire Astrologie. Je vindt antwoord op de drie vragen die bijna al mijn cliënten aan het begin of in de loop van een consult stellen:

1. Waarom ben ik hier op aarde?

2. Wat is mijn missie in dit leven?

3. Wat heeft het allemaal voor zin?

Skype consulten zijn tevens mogelijk voor mensen die niet in de buurt van Almere wonen (of in het buitenland) of zich niet kunnen verplaatsen.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie:

email: michaeldebaker896@gmail.com

tel. 06.11808857

REFERENTIES / TESTIMONIALS

Door een familielid werd ik gewezen op een horoscoop te laten maken. Ik liep al een tijd tegen dezelfde patronen aan, waardoor mij dit een mooie manier leek om zaken in een groter perspectief te zien. Veel van wat in het consult besproken werd raakte mij in mijn kern.

De stap om ook bij Michael regressie therapie te gaan volgen was voor mij een logisch vervolg, ondanks de reistijd van ruim een uur. Na een uitgebreide intake heb ik meerdere sessies gevolgd. De tijd stond stil tijdens de sessies. Met alle aandacht werd er dieper gevoeld. Het nabespreken was altijd waardevol. Wat gebeurde er, wat is de kern en wat was herkenbaar in het nu?

Er is veel veranderd door de sessies. Mijn omgeving reageert heftig op mijn veranderde houding. Soms moet ik zelf ook wennen aan mijn eigen veranderingen. Maar ik ben erg dankbaar dat ik Michael ben tegengekomen.

Ester van H. februari 2017

∗∗∗

“Michael is zeer kundig, gepassioneerd en gaat integer te werk. Naar aanleiding van zijn horoscoopduiding heb ik meer zicht gekregen op mijn zielsproces. Hij plaatst dingen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt in een groter verband, waardoor je op een andere manier naar situaties leert kijken en gemotiveerd raakt om er op een nieuwe manier mee om te gaan. Kortom, een zeer waardevolle ervaring die ik iedereen die bewuster in het leven wil staan van harte kan aanbevelen.

Karin van der Vaart, januari 2013

∗∗∗

“A passionate astrologer with a particular interest and expertise in evolutionary astrology. I worked with him on Skype very successfully and was delighted to receive a written follow up report in plain understandable English – Michael speaks several languages but thankfully no astro babble!
I certainly recommend his consultancy.

Michaelle Wynn Jones, 2012

∗∗∗

Ik ben heel blij dat ik mijn horoscoop door Michael heb laten maken. De inhoud was verbluffend, maar ook bevestigend. Het heeft mij een diep houvast gegeven en heeft mijn vertrouwen sterk laten groeien.
Daarnaast vond ik het heel prettig dat Michael de tijd neemt, heel zorgvuldig is en een vakman is op zijn gebied. Voor mij was het heel waardevol!

Saskia van H., mei 2014