Lezingen & Workshops

 

  

ASTROLOGIECONGRES OLDENZAAL  28 oktober 2017

Titel: De Pluto in Steenbokgeneratie. Wat komen deze zielen doen, waar zijn ze mee bezig?

We hebben inmiddels allemaal gelezen wat Pluto in Steenbok met oude hiërarchische structuren gaat doen in de zestien jaar die liggen tussen 2008/2009 en 2024/2025. Iedereen die op dit moment op aarde rondloopt, heeft de zuidknoop van Pluto in Steenbok en de noordknoop van Pluto in Kreeft. Die zuidknoop verwijst naar gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de overgang van matriarchale naar patriarchale verbanden tijdens het Steenbok subtijdperk van het Kreefttijdperk (8.740 – 6.580 v.Chr.). Pluto transit staat op dit moment conjunct zijn eigen zuidknoop. De conjunctie is exact eind oktober 2018 op 19° Steenbok. Heer Pluto is dan Saturnus op 4° Steenbok. In maart 2017 staat Pluto opposiet zijn eigen noordknoop op 19° Kreeft. Heer Pluto is dan Saturnus op 27° Boogschutter (Galactisch Centrum!). Wat betekent dit collectief met betrekking tot de reeds ingezette afbraak van patriarchale structuren (Steenbok) en de hergeboorte (noordknoop Pluto in Kreeft) van een verzorgende, delende planetaire familie die samenleeft op Moeder Aarde (Kreeft)? En: hoe zijn de Pluto in Steenbok-zielen verbonden met deze belangrijke overgang? Ik neem de horoscoop van een zo’n ziel mee en geef voor de pauze antwoorden op deze vragen.

Workshop
Waar staat Saturnus transit in jouw horoscoop op deze sleutelmomenten? Wat betekent deze belangrijke collectieve evolutie voor jou? Of voor je Pluto in Steenbok-kleinkind? Met welke specifieke patriarchale Steenbok-thema’s is zijn of haar ziel bezig af te rekenen in voorbereiding op het op handen zijnde Waterman/Leeuw-tijdperk?

Astrologiecongres Oldenzaal

AANMELDEN: https://astrologiecongresoldenzaal.nl/aanmelden/

26 november 2017 - voor CHTA astrologie (Joyce Hoen) te Gorssel, Lezing/Workshop Evolutionaire Astrologie. Nadere info over inhoud lezing/workshop volgt en zal te vinden zijn ophttp://www.astrologie.ws/workshop.htm alsook op de Facebook pagina van Joyce Hoen https://www.facebook.com/joyce.hoen.1?fref=ts

AANMELDEN: http://chta-org.webnode.nl/evenementen-kalender/workshop-evolutionaire-astrologie/

ZATERDAG 27 JANUARI 2018 ASTROLOGISCH GENOOTSCHAP AQUARIUS BAARLE NASSAU

Lezing en aansluitende workshop over

ONDERSCHEPTE TEKENS BEGREPEN VANUIT HET PERSPECTIEF VAN DE ZIEL.

http://www.ag-aquarius.nl/