Lezingen & Workshops

 

  

ASTROLOGIECONGRES OLDENZAAL  28 oktober 2017

Titel: De Pluto in Steenbokgeneratie. Wat komen deze zielen doen, waar zijn ze mee bezig?

We hebben inmiddels allemaal gelezen wat Pluto in Steenbok met oude hiërarchische structuren gaat doen in de zestien jaar die liggen tussen 2008/2009 en 2024/2025. Iedereen die op dit moment op aarde rondloopt, heeft de zuidknoop van Pluto in Steenbok en de noordknoop van Pluto in Kreeft. Die zuidknoop verwijst naar gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de overgang van matriarchale naar patriarchale verbanden tijdens het Steenbok subtijdperk van het Kreefttijdperk (8.740 – 6.580 v.Chr.). Pluto transit staat op dit moment conjunct zijn eigen zuidknoop. De conjunctie is exact eind oktober 2018 op 19° Steenbok. Heer Pluto is dan Saturnus op 4° Steenbok. In maart 2017 staat Pluto opposiet zijn eigen noordknoop op 19° Kreeft. Heer Pluto is dan Saturnus op 27° Boogschutter (Galactisch Centrum!). Wat betekent dit collectief met betrekking tot de reeds ingezette afbraak van patriarchale structuren (Steenbok) en de hergeboorte (noordknoop Pluto in Kreeft) van een verzorgende, delende planetaire familie die samenleeft op Moeder Aarde (Kreeft)? En: hoe zijn de Pluto in Steenbok-zielen verbonden met deze belangrijke overgang? Ik neem de horoscoop van een zo’n ziel mee en geef voor de pauze antwoorden op deze vragen.

Workshop
Waar staat Saturnus transit in jouw horoscoop op deze sleutelmomenten? Wat betekent deze belangrijke collectieve evolutie voor jou? Of voor je Pluto in Steenbok-kleinkind? Met welke specifieke patriarchale Steenbok-thema’s is zijn of haar ziel bezig af te rekenen in voorbereiding op het op handen zijnde Waterman/Leeuw-tijdperk?

Astrologiecongres Oldenzaal

AANMELDEN: https://astrologiecongresoldenzaal.nl/aanmeld 

ZONDAG 26 NOVEMBER 2017– voor CHTA astrologie (Joyce Hoen) te Gorssel, Lezing/Workshop Evolutionaire Astrologie.

http://www.astrologie.ws/workshop.htm

https://www.facebook.com/joyce.hoen.1?fref=ts

PROGRAMMA:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: EA (Evolutionaire Astrologie) duiding horoscoop Donald Trump.

15.00-15.30 uur: thee/koffiepauze

15.30-16.30 uur (om en nabij) : interactieve workshop met de deelnemer

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL : snelweg A1 naar Deventer, afslag Zutphen/Gorssel nemen NA de brug, dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlak bij en er is voldoende parkeergelegenheid.

Het is makkelijk te vinden: in de Hoofdstraat van Gorssel ga je bij het Kruidvat naar links (of naar rechts als je van Zutphen komt). En dan ben je er al zowat.

Programma:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: workshop deel 1

15.00-15.30 uur: theepauze

15.30-ca. 16.30 uur: workshop deel 2

Lees meer: http://chta-org.webnode.nl/evenementen-kalender/zon-maan/

Er vanuit gaande dat er onder het publiek reeds enige affiniteit is met de Evolutionaire Astrologie en haar werkwijzen, gaan we op deze dag vóór de pauze kijken naar de horoscoop van Donald Trump.

Wat zijn de lessen die deze ziel over een veelheid van levens bezig is te verkennen? Met welke lading komt deze ziel dit leven binnen? Wat zijn de evolutionaire intenties van de ziel voor dit leven? Hoe zagen de vorige levens eruit die deze ziel gecreëerd heeft om haar thema’s te verkennen? Welke traumalading ligt er opgeslagen in de non-lineaire tijdsdimensie van Uranus?

Naast antwoorden op al deze vragen gaan we ook kijken – en dit is een primeur in Nederland – naar de zuid- en de noordknoop van Mercurius, Venus en Mars. Het werken met de Planeetknopen is standaard in de evolutionaire astrologie maar voor niet-evolutionair astrologen vaak onbekend terrein. Wat is de geschiedenis van deze drie (zuidknoop) en wat is hun bedoelde evolutionaire ontwikkeling (noordknoop)? Hoe kunnen we die plaatsen tegen de achtergrond van de zielsintenties voor het huidige leven?

Na de pauze begint de workshop en gaan we aan de gang met horoscopen meegebracht door het publiek. We gaan dan kijken waar de planeetknopen staan in de aangebrachte horoscopen en hoe deze met de zielsintenties voor het huidige leven te maken hebben.

AANMELDEN: http://chta-org.webnode.nl/evenementen-kalender/workshop-evolutionaire-astrologie/

 

ZATERDAG 27 JANUARI 2018 ASTROLOGISCH GENOOTSCHAP AQUARIUS BAARLE NASSAU

Lezing en aansluitende workshop over

ONDERSCHEPTE TEKENS BEGREPEN VANUIT HET ZIELSVERHAAL

http://www.ag-aquarius.nl/

ZATERDAG 17 MAART 2018

(AVN) CIB-dag Amersfoort

ONDERSCHEPTE TEKENS GEÏLLUTREERD A.D.H.V. DE HOROSCOOP VAN VINCENT VAN GOGH 

DINSDAG 15 MEI VERENIGING VAN ASTROLOGEN NOORD NEDERLAND (V.V.A.N.N.)

De Pluto in Steenbokgeneratie. Wat komen deze zielen doen, waar zijn ze mee bezig?

Herhaling van Lezing Astrologie Congres Oldenzaal 28 oktober 2017