Speciale Lesdagen

School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland

STHEAN

Op deze pagina vind je informatie over de Summer School en overige extra-curriculaire actiuiteiten.

Op zondag 18 juni a.s. is er een

GRATIS INTRODUCTIEDAG EVOLUTIONAIRE ASTROLOGIE in Almere.

Tijdens deze dag kun je kennis maken met de evolutionaire astrologie en met wat de School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland, STHEAN, die inmiddels 65 leerlingen telt, te bieden heeft.

Het programma voor deze GRATIS INTRODUCTIEDAG is:

10:00-12:00 uur: Introductie Evolutionaire Astrologie.
12:00-13:00 uur: pauze
13:00-15:00 uur: werken met horoscopen om te kijken hoe de evolutionaire astrologie praktisch werkt.

De dag wordt verzorgd door Michael De Baker, gediplomeerd evolutionair astroloog afgestudeerd aan de Plutoschool van Mark Jones. Koffie en thee staan klaar!

Adres: Draaibrugweg 2, 1332AC, Almere.

Je kunt je aanmelden voor deze dag door het sturen van een mail naar michaeldebaker896@gmail.com

STHEAN SUMMER SCHOOL

Dit jaar biedt de STHEAN haar studenten voor het eerst de mogelijkheid de lessen van de Summer School te volgen.  Tijdens deze lessen, die voornamelijk in de maand juli vallen, kun je in kleine groepjes van je eigen niveau oefenen wat je geleerd hebt in de module die je zojuist afgesloten hebt.

Terwijl je tijdens de Oefendagen van de VMEA(2) in een groep zit met studenten van verschillende niveaus is dat tijdens de lesdagen van de Summer School dus niet zo. Hoewel je misschien in een groep zit met studenten van verschillende locaties in het land (Delfgauw, Oosterhout, Almere), hebben je medeleerlingen dezelfde module afgesloten als jij en zullen ze daarom geen vragen hebben die niet op jouw niveau thuishoren.

Er is veel tijd voor het doornemen van oefenhoroscopen tijdens de lesdagen van de Summer School. Net als op de VMEA(2) Oefendagen wordt er tijdens de Summer School lesdagen geen nieuwe lesstof uitgelegd. Het gaat enkel om oefenen van wat reeds behandeld is. Naast het beantwoorden van vragen die tijdens je module gerezen zijn, is dit in feite waar we ons de hele dag mee bezig houden.

De lesdagen van de Summer School tellen als Oefendagen. Dat betekent dat als je drie Summer School lesdagen volgt, je dus in feite de gehele VMEA(2) gedaan hebt. Nog steeds geldt dat je drie Oefendagen gedaan moet hebben wil je na afronding van de VMEA(1) verder kunnen met de VMEA(3) synastrie & composiet. Dit is nodig om kennis en duidingsvaardigheden te consolideren aan de hand van ingebrachte oefenhoroscopen voordat je aan de “bovenbouw” van de opleiding begint: VMEA(3) t/m (6).

Wil je meedoen met een of meerdere Summer School lesdagen, geef je dan tijdig op door het sturen van een mail naar michaeldebaker896@gmail.com

De dagen zijn iets minder lang dan een normale lesdag. Ze beginnen om 10:00 uur  ‘s ochtends en eindigen om 15:30 uur ‘s middags.

De dagindeling is:

10:00 – 12:00 uur: les

12:00 – 12:45 uur: pauze

12:45 – 15:30 uur: les

Locatie alle lessen: Draaibrugweg 2, 1332 AC, Almere

Kosten per lesdag: 70€

Het lesrooster van de Summer School voor 2017 staat bovenaan deze pagina.