Speciale Lesdagen

School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland

STHEAN

Locatie alle Oefendagen: de Hilt Hasselaarlaan 1C, 3755 AV Eemnes

 

Oefendag 5: zondag 25 maart 2018 – retrograde planeten

Waarom heeft de ziel Mercurius retrograde staan? Wat voor bijdrage aan de evolutionaire bedoelingen van de ziel voor dit leven levert die Mercurius retrograde? En Saturnus retrograde? Of Venus retrograde? Je zult zien dat de ziel specifieke redenen heeft om een planeet retrograde te hebben.

Oefendag 6: zondag 29 april 2018 – de Pluto in Steenbok generatie. Wat komen deze zielen hier doen? Waar zijn ze mee bezig?

Lezing gehouden tijdens het Astrologen congres te Oldenzaal op zaterdag 28 oktober 2017. Deze dag wordt speciaal gehouden voor die studenten die niet bij de lezing in Oldenzaal aanwezig konden zijn en geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

Oefendag 7: zondag 10 juni 2018 – De Maansknopen: speciale gevallen

De zuidknoop in het 1e huis maar in Weegschaal, of in het 2e huis maar in Schorpioen. De heer van de zuidknoop conjunct de zuidknoop. De heer van de noordknoop conjunct de noordknoop. De heer van de zuidknoop conjunct de noordknoop of andersom. De heer van de zuidknoop conjunct de heer van de noordknoop. De heer van de zuidknoop conjunct de heer van de noordknoop in een Verdwijnende Maanfase conjunctie. Hoe is dat anders dan de heer van de zuidknoop conjunct de heer van de noordknoop in een Nieuwe Maanfase conjunctie? De heer van de zuidknoop is een skipped step. De heer van de noordknoop is een skipped step. Allemaal bijzondere gevallen die we vandaag gaan bekijken en waar we mee gaan oefenen.

Oefendag 8: zondag 24 juni 2018 – skipped steps

Speciale aandacht op deze Oefendag voor: 1. Hoe je een skipped step onder woorden brengt 2. Hoe je hem integreert in je bevindingen van de Evolutionaire As 3. Hoe hij oplost via een van de knopen en zo de evolutionaire blokkade wegneemt.